(VIDEO) NADAL SE IZVINIO ŠPANCIMA, A ONDA REKAO NEŠTO ZBOG ČEGA SU SVI PLAKALI! Rafa pokazao koliki je čovek i patriota!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) NADAL SE IZVINIO ŠPANCIMA, A ONDA REKAO NEŠTO ZBOG ČEGA SU SVI PLAKALI! Rafa pokazao koliki je čovek i patriota!

Najbolji španski teniser Rafael Nadal oglasio se u ponedeljak na društvenim mrežama.

Njegova zemlja je jedna od onih koje su najteže pogođene pandemijom korona virusa, situacija je i dalje veoma teška, a tim povodom je svoju poruku javnosti poslao i Rafa.

Na početku svog obraćanja, on se izvinio što se neko vreme nije oglašavao na društvenim mrežama, ističući da je situacija u njegovoj zemlji veoma teška.

Potom je uputio reči zahvalnosti svlim medicinskim radnicima, policiji, vojsci na svemu što čine u borbi protiv ove pandemije.

- Ovo su teška vremena za sve. Želim da se zahvalim doktorima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju koji nas sve štite. Policiji, nacionalnoj gardi, vojsci i svima onima koji čine da se osećamo malo bezbednije, onima koji su na prvoj liniji odbrane. Oni su ti koji su izloženi najvećem riziku da se zarate i oni su naši heroji. Divim vam se i hvala vam svima - počeo je Rafa.

On je ohrabrio sve one koji su zaraženi, a posebno one koji su izgubuli nekog bliskog.

- Želim da ohrabrim sve porodice koje pate, one koji su zaraženi i naročito one čiji su rođaci i prijatelji umrli od korona virusa. Pošaljite im poruku podrške. Teško je reći nešto u ovim teškim vremenima, mogu samo da kažem da mi je veoma žao i da verujemo da ćemo što pre moći da nastavimo sa svojim životima - rekao je Španac.

On je istakao i mnoge pozitivne stvari u teškim vremenima.

- Pokazujemo da možemo da budemo ujedinjeni, mnoge kompanije doprinose, građani su jedinstveniji iz dana u dan i poštuju savete zdravstvenih organizacija. Pratite sva uputstva kako bismo što pre okončali ovu užasnu pandemiju - zaključio je Rafael Nadal.

U Španiji je od SARS-CoV-2 tipa korona virusa zaraženo ukupno 29.909 ljudi, a nažalost 1.813 osoba je izgubilo život.

Blic.rs

Komentari