(VIDEO) NOVAK RASPAMETIO FEDERERA! AU, NOVAČE, OVO JE SAVRŠENO, NEVEROVATAN SI! Rodžer samo odmahivao glavom, nije verovao šta Srbin radi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) NOVAK RASPAMETIO FEDERERA! AU, NOVAČE, OVO JE SAVRŠENO, NEVEROVATAN SI! Rodžer samo odmahivao glavom, nije verovao šta Srbin radi!

Rodžer Federer nije krio oduševljenje posle sjajne igre srpskog tenisera.

Novak Đoković vratio se na teren posle tri i po meseca, a njegova igra oduševila je i Rodžera Federera. Srpski teniser igra protiv Frensisa Tijafoa na Lejver kupu i tamo je odigrao savršen prvi set. Nije dao rivalu ni promil šanse, od prvog do poslednjeg poena je briljirao i došao je do vođstva (6:1).

Na klupi je u ulozi trenera bio Rodžer, koji je imao samo reči hvale na račun srpskog asa. "Au, savršeno je, posebno sa osnovne linije. Takva kontrola, neverovatno je posle toliko meseci", izgovorio je Federer. Novak je na to odgovorio sa "Hvala", dok je brisao znoj sa glave. Za razliku od nekih prethodnih mečeva gde je Đoković bio u ulozi trenera, sada su se stvari promenile, mada Švajcarac nije imao potrebu za nekim posebnim savetom posle takve partije. Ponovio je slično i u drugom setu i ostvario trijumf.

Podsetimo, Federer se u petak uveče i zvanično povukao. Završio je tenisku karijeru mečom u dublu. U tandemu sa Rafaelom Nadalom izgubio je od Tijafoa i Džeka Soka. Posle toga bilo je baš emotivno, plakali su i Rodžer i Novak i Rafa. Pa je onda bilo emotivno i kada je Mirka Federer došla na teren. Nadal se posle tog duela vratio u Španiju i neće više igrati na Lejver kupu.

Komentari