(VIDEO) NOVAKA NE BRINE ŠVARCMAN, VEĆ IVANIŠEVIĆ! Moraće da poradi na servisu Hrvata! Goran je zaslužan što ovako igram!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) NOVAKA NE BRINE ŠVARCMAN, VEĆ IVANIŠEVIĆ! Moraće da poradi na servisu Hrvata! Goran je zaslužan što ovako igram!

Nakon pobede u trećem kolu Australijan opena, Novak Đoković je nasmejao publiku u Melburnu.

Njegov trener Goran Ivanišević igra u revijalnom delu turnira, a tu će mu pomoći Novak.

"Zamenićemo uloge... Popričaćemo kada dođem u svlačionicu, treba da ga pripremim... Mora da poradi na servisu", rekao je Đoković i nasmejao publiku u Melburnu.

Novak je brzo završio posao u trećem kolu Australijan opena, a u narednom će igrati protiv Dijega Švarcmana, koji je savladao Dušana Lajovića.

Srpski as je ocenio kako je pobeda nad japanskim igračem bila jedna od najboljih u karijeri, važno je pomenuti da je Đoković na svoj servis dopustio samo osam poena Nišioki.

- Siguran sam da je ovo jedan od mojih najboljih mečeva. Smatram da sam ovako dobro igrao delom i zbog mog trenera Gorana Ivaniševića koji je došao da gleda meč - rekao je Novak.

Novak zatim detaljno opisao odnos sa Ivaniševićem i kako je zapravo počela saradnja.

- Mnogo se zabavljamo, šalimo, puno zavitlavamo. Pričamo razne jezike. Znamo se baš dugo. On je jedan od mojih idola kada sam bio manji. On dolazi iz Hrvatske, ja sam iz Srbije, to su zemlje koje su jedna pored druge, gotovo identične i istih kultura. Trenirao sam u Pilićevoj akademiji u Nemačkoj, pripremao se za Vimbldon. Te 2001. godine sam udario nekoliko loptica sa njim, i to mi je bilo tada ostvarenje snova. Bilo je divno. Videti ga u boksu je zaista jedna sjajna stvar. To je posebna energija koja dolazi. On ima odlične analize i zapažanja i sjajno sarađujemo.

Australijan open igra se za nagradni fond od 71 milion australijskih dolara, a titulu brani upravo Đoković.

SD/RTS/Teleks.info

Komentari