ZA ŠPANCE POSTOJE SAMO NOVAK I RAFA, FEDERERA NEMA NI U FUS NOTI! Sledi borba titana, biće to rat na daljinu, POBEDNIK NOSI SVE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZA ŠPANCE POSTOJE SAMO NOVAK I RAFA, FEDERERA NEMA NI U FUS NOTI! Sledi borba titana, biće to rat na daljinu, POBEDNIK NOSI SVE!

Novak Đoković i Rafael Nadal vodiće veliku borbu za mesto broj jedan na svetskoj rang listi, na kojoj se trenutno nalazi srpski teniser sa nepunih 400 bodova prednosti u odnosu na Španca. Portal iz Španije, ''As'' bavio se spekulacijama koje će turnire ovaj dvojac igrati, pošto će zbog zgusnutog rasporeda nastalog posle prekida zbog pandemije korona irusa morti pažljivo da planiraju na kojim će turnirnima igrati. Izeđu Ju Es Opena i Rolan Garsoa je samo dve nedelje pauze, a Masters u Madridu počinje dan posle finala u Njujorku.

Bik sa Majorke je već odlučio da će igrati u domovini, štoje gotovo siguran znak da je odustao ne smao od Njujorka, već i od čitave američke turneje.

N drugoj strani, prvi reket sveta Novak Đoković još uvek nije poukaonijedan potez, ali kako u poslednje vreme trenira u Akadmiji Janka Tipsareića na betonskoj podlozi, upravo ta činjenica bi mogla da znači da će ipak igrati u SAD. ''As'' smatra da je jedan od razloga zbog kojeg je Đoković dao prednost betonu u odnosu na šljaku čisto matematički jer bi Novak u SAD mogao da sakupi 4.460 bodova, dok bi na šljaci Đoković mogao da zaradi 2.860 bodova, pa španski potal zaključuje da će se btka za prvo mesto voditi na daljinu.

Srbijadanas.com

Komentari