ZVEREV POŠTUJE NOVAKA, ALI HOĆE DA GA POŠALJE KUĆI! Igrao sam protiv Đokovića na svim velikim turnirima na betonu ove godine...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEREV POŠTUJE NOVAKA, ALI HOĆE DA GA POŠALJE KUĆI! Igrao sam protiv Đokovića na svim velikim turnirima na betonu ove godine...

Nemački teniser Aleksandar Zverev treći je učesnik polufinala Završnog mastersa u Torinu.

Pobedom nad Hubertom Hurkačom zakazao je duel protiv Novaka Đokovića u polufinalu, u subotu.

"Uvek je moguće napredovati. I Novak Đoković, koji je 20-struki grend slem šampion, konstantno napreduje. Veliki igrači to rade", poručio je Zverev u izjavi posle meča.

Naravno, upitan je za duel protiv najboljeg igrača planete, a pitanje novinara glasilo je: "gde će biti odlučen taj meč", na šta je Zverev odgovorio:

"Biće odlučen ovde na teniskom terenu", našalio se Nemac, pa nastavio nakon što se voditelj ispravio u kojim aspektima igre će biti odlučen.

"Igrao sam protiv Novaka na svakom mogućem velikom turniru na betonu ove godine. Igrali smo u Australiji, igrali smo u Tokiju na Olimpijskim igrama i na US openu. Sada ćemo i ovde. Svi imamo naviku da igramo u završnicama velikih turnira, grend slemova, Olimpijskih igara. Verujem da će biti zabavno u subotu", poručio je Zverev.

Mediji

Komentari