(FOTO/VIDEO) RAFA NALETEO NA SRPSKI ZID, A NIJE ĐOKOVIĆ! Prelepa Marijana razoružala Nadala, ŠPANAC JE NAPAO I IZVUKAO DEBLJI KRAJ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO/VIDEO) RAFA NALETEO NA SRPSKI ZID, A NIJE ĐOKOVIĆ! Prelepa Marijana razoružala Nadala, ŠPANAC JE NAPAO I IZVUKAO DEBLJI KRAJ!

Marijana Veljović ponovo pokazala klasu kada nije pala pod uticaj najboljeg tenisera sveta Rafaela Nadala

Ono što je Novak Đoković na terenu to je Marijana Veljović na sudijskoj stolici. Srpkinja već dugo važi za jednog od najboljih delioca pravde na ATP I VTA turu.

Veljovićevaje dobila veliku čast koju je opravdala da sudi meč polufinala Dejvis kupa između Španije i Velike Britanije i to odlučujući dubl duel Nadal/Lopes - Skupski/Džejmi Mari.

Marijana je pokazala da se ne libi da sama donese odluku. Naime, ona je u jednom trenutku meča korigovala linijskog sudiju koji je zvao aut. Zatražen je čelendž, a ispostavilo se da je Veljovićeva napravila jednu od najpreciznijih korencija ikada viđenih.

Tridesetdvogodišnja Kragujevčanka imala je i jednu raspravu sa najboljim teniserom sveta, Rafaelom Nadalom. Španac je jednom prilikom želeo da zatraži čelendž, ali mu Marijana to nije dozvolila objasnivši mu da se prekasno odlučio na to.

Rafa je ušao u žustru raspravu sa Veljovićevom, ali ona nije posustala i odbila je zahteve španskog tima. Prvi reket planete je izgledao veoma ljuto i u jednom trenutku se drao:

"Ne mogu brže od ovoga", ali se meč ubrzo nastavio bez incidenata.

Novosti.rs

Komentari