NOVAČE, NEMOJ DA NAS PLAŠIŠ! Đokovićev lakat zabrinuo Srbiju, ali i Pikea! Nole na meču protiv Federera osetio bol, NADA SE DA NIJE NIŠTA OZBILJNO!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAČE, NEMOJ DA NAS PLAŠIŠ! Đokovićev lakat zabrinuo Srbiju, ali i Pikea! Nole na meču protiv Federera osetio bol, NADA SE DA NIJE NIŠTA OZBILJNO!

Đerar Pike, štoper Barselone i jedan glavnih ljudi novog Dejvis kupa, kaže da se nada da će Novak Đoković igrati na Završnom turniru reprezentacija u Madridu.

Fudbaler Barselone dodaje da se oseća nervnozno povodom početka Dejvis kupa, koji će se od 18. do 24. novembra održati u prestonici Španije.

"Nervozan sam povodom novog projekta jer je ostalo još sam nekoliko dana do početka. Nisam uplašen ničega. Mislim da će biti sjajan turnir, jedva čekam da počne", rekao je Pik za "COPE".

Novak Đoković zabrinuo je navijače jer je na meču protiv Rodžera Federera osetio bol u laktu, a samim tim je zabrinuo i Pikea.

"Nadam se da će svi moći da dođu. Đoković je rekao da je osetio bol u laktu, ali je potom dodao da ga nije mnogo mučio. Koliko sam razumeo, igraće naredne nedelje".

Srpski teniser je posle poraza kazao.

"Nadam se da to nije nešto što će me sprečiti da igram u Madridu. Bol je bio prilično oštar. Ipak, bio sam u stanju da odigram ostatak meča. Da sam osetio nešto stvarno ozbiljno, mislim da ne bih bio u stanju da držim reket".

Srbija se nalazi u grupi sa Japanom i Francuskom.


Komentari