NOVAK I DRUŠTVO NASTAVLJAJU POHOD NA DEJVIS KUP! Na redu su Francuzi predvođeni Congom, Monfisom, Perom…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAK I DRUŠTVO NASTAVLJAJU POHOD NA DEJVIS KUP! Na redu su Francuzi predvođeni Congom, Monfisom, Perom…

"Orlove" očekuje novi izazov jer će protivnik biti selekcija Francuske, za koju nastupaju Žo-Vilfrid Conga, Gael Monfis, Benoa Per, Pjer Ig Erber i Nikola Mau.

Prvi reker Srbije Novak Đoković bi trebalo da igra protiv Gaela Monfisa.

"Gledao sam ga protiv Nišioke i dosta je slabo odigrao. Zna mnogo bolje. Iskreno mislim da će Per igrati protiv mene, u ovim oklnostima. Ali, nikada se ne zna. Nisam nikada izgubio Monfisa, a ni od Pera, tako da je to ohrabrujuće. Šta god bilo, ključ je u singlovima. Vrlo verovatno može doći do dubla, ali radbije smo da odradimo posao ranije. Filip igra dobro, imaće težak posao protiv Conge, koji takođe u dobroj formi, ali kažem biće čvrtso i nadam se najboljem".

Srbija je u prvom kolu, podsetimo, savladala Japan i pobeda protiv galskih petlova obezbedila bi joj prolaz dalje!

Filip Krajinović koji je doneo prvi poen Srbiju protiv Japana smatra da on i drugovi mogu da pobede Francusku. Fića će imati izuzetno težak posao protiv nekad top-ten igrača Žoa Vilfreda Conge.

"Conga je izvanredan igrač, Top 10, finalista Grend slema, šta reći o njemu i njegovoj karijeri... On je favorit i to stoji, ali daću sve od sebe, verujem u svoju igru, verujem u tim. Neće biti lako, ali imam plan i taktiku, držaću se toga. Verujem da možemo da pobedimo Francusku", rekao je Krajinović.

Nagradni fond turnira u prestonici Španije je 20.000.000 dolara.


Komentari