ENGLEZI ĆE ZABRANITI NOVAKU DA SE NA VIMBLDONU PONAŠA KAO DO SADA! Samo Nole će opet uzeti turnir, živi bili, pa...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ENGLEZI ĆE ZABRANITI NOVAKU DA SE NA VIMBLDONU PONAŠA KAO DO SADA! Samo Nole će opet uzeti turnir, živi bili, pa...

Nova pravila na trećem gren slemu sezone sigurno se neće svideti najboljem teniseru sveta

Ovaj Vimbldon neće biti isti kao svi prethodni. Treći gren slem sezone, koji bi trebalo da se održi tokom juna, biće drugačiji u odnosu na onaj održan 2019. godine (prošle godine ovaj turnir nije igran zbog pandemije koronavirusa) zbog toga što igrači neće imati mogućnost da budu smešteni u privatnim kućama.

Godinama unazad najbolji igrači, kao što su Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer odsedaju u privatnim kućama koje iznajmljuju, dok će ove, naravno pod uslovom da igraju na trećem gren slemu u sezoni, morati da budu u jednom od hotela koje će organizatori odrediti i u kojima će biti organizovan “mehur”. Ti hoteli biće u samom centru Londona.

Đoković tako neće imati mogućnost da odsedne u kući u blizini samom “Ol Inglend kluba” u kojoj je bio tokom prethodnih godina, Rafael Nadal neće biti u kući u kojoj odseda još od juniorskih dana, dok Federer neće biti u jednom od dva stana koje je iznajmljivao.

Navodno, ni igrači iz Velike Britanije koji imaju nekretnine u Londonu, kao što je Endi Mari, neće imati mogućnost da se nađu u privatnom smeštaju

24sedam

Komentari