SERENA VILIJAMS PODELILA SA SVETOM KAKVA PANIKA VLADA U SAD: Naljutila sam se na ćerku jer se zakašljala, na korak sam da poludim!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SERENA VILIJAMS PODELILA SA SVETOM KAKVA PANIKA VLADA U SAD: Naljutila sam se na ćerku jer se zakašljala, na korak sam da poludim!

Američka teniserka Serena Vilijams govorila je o pandemiji koronavirusa.

Osvajač 23 Grend slem titule kaže da do skora nije bila svesna ozbiljlnosti pandemije.

"Počelo je sve sa... Pa, dobro, meni baš i ne može da naškodi. A onda, odjednom, je otkazan Indijan Vels i ja sam mislila 'pa dobro, to je čudno, ali taman ću imati malo slobodnog vremena'...", kazala je Vilijams.

"Jedno otkazivanje, onda i drugi, a ja sam se sve vreme osećala anksiozno. Praktikujem društveno distanciranje već neko vreme, barem dve nedelje, a sada me sve te male stvari izluđuju. Na korak sam od ludila svaki put kada neko oko mene kašlje ili kija. Ludnica", dodala je Serena.

Ona je opisala i problem na koji nailazi sa svojom ćerkom Olimpijom.

"Ona se zakašljala, a ja sam se naljutila i pogledala ja popreko, a onda sam se rastužia. Pitala sam se da li je dobro, da li nešto nije u redu sa mojom ćerkom, šta mogu da uradim... Ništa ne mogu da uradim, tako da umesto da sam opuštena, ja sam pod tonom stresa. Nisam ni očekivala da budem opuštena, šta je tu je. Prebrodićemo ovo", zaključila je Vilijams.

B92.net

Komentari