TENISERKE SPAVAJU SA DIREKTORIMA TURNIRA, MNOGO JE LEZBEJKI… Ćerka fudbalera Hajduka javno progovorila “teniskom podzemlju”!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • TENISERKE SPAVAJU SA DIREKTORIMA TURNIRA, MNOGO JE LEZBEJKI… Ćerka fudbalera Hajduka javno progovorila “teniskom podzemlju”!

Mnogo toga igrači i igračice moraju da prođu kako bi došli do visina na kojima se nalazi Novak Đoković. Jedna od takvih je i Marijana Dražić, ćerka nekadašnjeg fudbalera Hajduka Darka Dražića, koja je otkrila šokantne detalje iz "belog sporta", šta se dešava van teniskog terena.

Ova Hrvatica rodom iz Makarske, koja traži svoje mesto pod teniskim suncem (WTA 629), nije se ustručavala da podeli svoju priču.

- Bila sam na turniru s prijateljicom i s njom delila sobu, kako to ide zbog troškova. Međutim, tokom turnira otkrila sam da dosta igračica voli isti pol što je bilo u slučaju moje prijateljice. Ja sam to odobravala i nisam imala ništa protiv toga, ali ušla sam, ne znajući, u ljubavni trougao jer je moja prijateljica htela da napravi ljubomornom svoju bivšu devojku koja je na taj turnir došla s novom devojkom - započela je ćerka nekadašnjeg fudbalera Hajduka Darka Draži nastavila:

- U lobiju hotela, na primer jedna me je devojka dodirivala po kolenu, po kosi, sela je na mene, što je meni bilo neprijatno i rekla sam joj da to ne radi. Ispalo je kasnije veće sr*nje jer su se sve te lezbijke udružile protiv mene.

Sve se to prenelo i na sportsko borilište.

- Kad sam igrala svoj meč, njih 15 iz ljubomore je došlo na tribine i navijalo protiv mene, pljeskalo, glasno pričalo. Bilo mi je stvarno neprijatno i uzela sam sobu samo za sebe. Imala sam i nervni slom.

Hrvatica je otvorila dušu i potvrdila neke stvari o kojima se do sada samo krišom govorilo.

- U teniskim se krugovima sve brzo dozna, pa tako i da dosta igračica, kako bi si osigurale lakši put prema uspehu, spavaju s direktorima nekih turnira ili se prave da su njihove devojke, pa im osiguraju pozivnicu ili daju besplatan smeštaj, što je odvratno. Meni, srećom, takve ponude nisu stigle - rekla je Marijana

Novosti.rs

Komentari