BIĆE SKORO SMAK SVETA, ZVEZDA I PARTIZAN RAZMENILI IGRAČE! Ovo se nije desilo u istoriji dva kluba, NEKA TO BUDE PRAKSA UBUDUĆE!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • BIĆE SKORO SMAK SVETA, ZVEZDA I PARTIZAN RAZMENILI IGRAČE! Ovo se nije desilo u istoriji dva kluba, NEKA TO BUDE PRAKSA UBUDUĆE!

Dešavalo se da pišemo o prelasku igrača Zvezde u Partizan i obrnuto, ali nikada do sada u istu vest nismo stavili i jedno i drugo Vaterpolista Partizana Filip Radojević nastaviće karijeru u Crvenoj zvezdi, dok će u suprotnom pravcu Danilo Adžić, prenosi Sportski žurnal.

Tako su igrači ‘Večitih rivala’ u jednom danu zamenili ‘kapice’ i pojačali rivala. Ipak, u nešto drugačijim okolnostima.

Radojević je bio jedan od trojice otpisanih igrača Partizana sa Nikolom Radonjićem i Nikolom Radulovićem. Oni su klub napustili usled previranja u vrhu kluba, tada su obavešteni da se na njih više ne računa.

Radojević se nadao promeni odluke Partizana, a kako u klubu nisu imali sluha da mu omoguće ostanak u klubub, karijeru je nastavio u Crvenoj zvezdi.

Zanimljivo je da je Adžić 2019. godine stigao u Zvezdu upravo iz Partizana.

SD

Komentari