SVE JE OVO POSEDICA UDARA NA PARTIZAN! LEGENDE SE SVAĐAJU, A VATERPOLO JE NA IVICI AMBISA! Milanović: Nismo sila, mi smo treća liga!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SVE JE OVO POSEDICA UDARA NA PARTIZAN! LEGENDE SE SVAĐAJU, A VATERPOLO JE NA IVICI AMBISA! Milanović: Nismo sila, mi smo treća liga!

Klupski vaterpolo u Srbiji je u ozbiljnom kanalu, deluje da ne može gore, a posle reči velikana kakav je Igor Milanović, jasno je da je stanje alarmanto i ukoliko se neke stvari ne promene može doći do konačnog pada.

Trener vaterpolo kluba Crvena zvezda je u razgovoru za Sportski žurnal objasnio je koliko je stanje u stvari loše.

- Mi smo treća liga, ma kakva sila u regionu. Nema nas - rezigniran je Milanović u razgovoru za "Sportski žurnal":

- Mladost i Jug lako dobijaju Jadran koji je daleko bolji od nas. Nismo u sastavu protiv Mladosti u Zagrebu imali Vukićevića. Baš bih voleo da vidim gde bi tada bili. Ali kako god, ovo je alarmantni trenutak za srpski klupski vaterpolo.

Sport koji nam je doneo najviše radosti i medalje se nalazi na ivici propasti, ali nadležni organi ne rade ništa da bi se situacija promenila, već se stvari stavljaju pod tepih.

- Nekoliko godina smo bez medalje, ali što je još gore i bez igrača koji u najavi mogu da budu veliki. Prihvatio sam obavezu da budem koordinator Saveza u mlađim kategorijama i želim da svi zajedno nešto uradimo. Generaciju 1999. očekuje Svetsko u decembru. Planiram da u novembru okupimo na pripremama generacije 2004, 2005 da pomognemo Gociću i Koroliji u razvoju ovih igrača. Rekao sam da hoću i da budem odgovoran za takav rad. Moramo svi da se zbijemo i da radimo - zaključio je legendarni as za Sportski žurnal.


Komentari