ZEMLJA VATEROPOLA NEĆE IMATI PREDSTAVNIKA U LIGI ŠAMPIONA! Zvezda i Šabac potučeni “do nogu”, VREME JE DA SE PALI ALARM!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • ZEMLJA VATEROPOLA NEĆE IMATI PREDSTAVNIKA U LIGI ŠAMPIONA! Zvezda i Šabac potučeni “do nogu”, VREME JE DA SE PALI ALARM!

Vaterpolisti Crvene zvezde i Šapca porazima i u mečevima trećeg kola druge runde kvalifikacija oprostili su se od borbe za plasman u Ligu šampiona.

Crveno-beli su biti organizatori turnira u Beogradu, a posle neuspeha u duelima sa Pajs d'Aiksom (8:13) i Jadranom iz Splita (9:14) u poslednjem kolu izgubili su i od Vuljegmenija 8:3.

Po jedan gol za srpski tim postigli su Vasilije Martinović, Ivan Gusarov i Marko Radović, dok je Grke je druge pobede predvodio Hrvat Andrija Bašić sa četiri pogotka.

Jadran ima dva trijumfa i pre današnjeg duela sa Pajs d'Aiksom zajedno sa Vuljegmenijem obezbedio je nastavak takmičenja.

Srpski prvak Šabac na turniru u španskom gradu Terasi takođe je pretrpeo sva tri poraza, redom od Strazbura 12:9, Terase 12:5 i u nedelju od Steaue 17:13.

Đorđe Vučinić je bio najefikasniji u timu iz Šapca sa četiri gola, a dva je upisao Čanselor Ramirez. Kod Rumuna su se istakli Andrei Prioteasa sa pet i Andrei-Tudor Fulea i Emanuil Solanakis sa po tr pogotka.

Iz ove grupe plasman u sledeći krug takmičenja obezbedili su Terasa i Strazbur.

SK/Teleks.info

Komentari