AMERIČKI KOŠARKAŠI BEŽE IZ ITALIJE, HOĆE LI I SRBI NJIHOVIM STOPAMA?! Očekuje se odlazak gotovo svih stranih sportista!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • AMERIČKI KOŠARKAŠI BEŽE IZ ITALIJE, HOĆE LI I SRBI NJIHOVIM STOPAMA?! Očekuje se odlazak gotovo svih stranih sportista!

Prema pisanju poznatog košarkaškog novinara Emilijana Karšije, šest američkih košarkaša zatražilo je dozvolu da napusti Italiju, istovremeno i svoje klubove.

Sav sport u Italiji suspendovan je do 3. aprila zbog rizika od širenja koronavirusa, a čini se da situacija posebno teško pada strancima, što je i razumljivo.

Američki košarkaši koji nastupaju na Apeninima zatražili su da napuste svoje klubove i Italiju zbog širenja epidemije koronavirusa, prenosi Emilijano Karšija.

Na spisku se nalaze Džulijan Stoun iz Venecije, Džordan Parks i Dejvid Logan iz Treviza, Zek Tomas iz Pezara, Dominik Saton iz Brindizija i Toni Daglas iz Varezea.

Nije neočekivano da u narednim danima dođe do potpunog egzodusa stranih sportista iz Italije, sve pod uslovom da državni organi to dozvole.

Podsetimo, na čizmi igraju brojni srpski sportisti, pre svih košarkaši i fudbaleri! Da li će i oni krenuti stopama svojih amerilkih kolega?

RTS/Teleks.info

Komentari