DRAMA SRPSKIH SPORTISTA NA GRANICI SRBIJE I RUMUNIJE! Hteli da ih pošalju na 28 dana u šatore Vojske Srbije! Oni odbili, vratili se u…

    foto: Mod.gov.rs
    Podeli
  • DRAMA SRPSKIH SPORTISTA NA GRANICI SRBIJE I RUMUNIJE! Hteli da ih pošalju na 28 dana u šatore Vojske Srbije! Oni odbili, vratili se u…

Četvoro srpskih sportista među kojima su trojica košarkaša i jedna odbojkašica od noći između četvrtka i petka čeka na ulaz u Srbiju.

Drama se odvijala na granici sa Srbije i Rumunije gde su košarkaši Dejan Borovnjak, Andrija Bojić (Voluntari), Strahinja Jovanović (Steaua) i odbojkašica Voluntarija Marija Zelenović.

Njih četvoro je prošlo granicu Rumunije, ali im je na srpskoj saopšteno da ako uđu, da im neće biti dozvoljeno da odu odmah u samoizolaciju, u svoju kuću, već će morati 28 dana da provedu u šatorima namenjenim za lica koja ulaze u Srbiju.

"Čekali smo 15 sati na granici. Nisu hteli da nas puste u kućne karantine, već su nam rekli da moramo da idemo u šatore koje čuva vojska i da moramo tamo da provedemo 28 dana", rekao je za B92.net košarkaš Steaue Strahinja Jovanović.

Kako su oni to odbili, usledilo je petnaestočasovno čekanje i na kraju povratak u hotel u Rumuniju, pošto nisu želeli pod tim uslovima da uđu u Srbiju.

"Došli smo u hotel da prenoćimo i ujutru ćemo videti šta ćemo da radimo", zaključio je Jovanović.

B92.net

Komentari