(FOTO) VAU, KAKVA RIBA, DVA MILONA MISLI DA JE NAJLEPŠA! Ona je, da ne bude zabune, košarkašica, ALI BRUTALNA!

    Podeli
  • (FOTO) VAU, KAKVA RIBA, DVA MILONA MISLI DA JE NAJLEPŠA! Ona je, da ne bude zabune, košarkašica, ALI BRUTALNA!

Italijanska košarkašica Valentina Vignali već godinama važi za jednu od najseksipilnijih košarkašica na svetu. Iako igra u italijanskoj drugoj ligi za ekipu Athena Roma, Valentina je velika zvezda u svojoj zemlji, a na tome se može najviše zahvaliti svojoj manekenskoj karijeri koju vodi uporedo s košarkaškom.

Ovu 27-godišnju lepoticu na Instagramu prati preko dva miliona ljudi, a svi su ostali u šoku kada je objavila fotografiju na kojoj gola pozira u kadi.

S obzirom na uspehe na drugim poljima, za košarku joj je ionako ostalo malo vremena. Nakon što je 2010. bila finalistkinja na izboru za Miss Italije, otvorila su joj se vrata sveta manekenstva, u kojem je postala traženi model za donje rublje.

Valentina je dospela i do naslovnice Plejboya i do televizije gde je radila uglavnom u emisijama posvećenima košarci. Kako je rasla njena popularnost tako je rastao i uticaj, samo na Instagramu ima 2,2 miliona pratilacaa, odnosno više od tri miliona na svim društvenim mrežama.

Valentina je i ovog leta nastavila mamiti uzdahe muškog dela populacije! Nakon što je u aprilu, tokom programa uživo, pokazala golu guzu i međunožje, ova italijanska košarkašica je još jednom izdominirala vrlo provokativnom fotografijom.

Ovoga puta na Instagramu, gde je okačila fotografiju na kojoj se vidi kako gola leži na krevetu. Fotografija se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, a nije prošla neopaženo ni kod italijanskih medija.

Mediji/Teleks.info

Komentari