(FOTO/VIDEO) HTEO DA OPLJAČKA MMA ŠAMPIONKU, PA POPIO ŽESTOKE BATINE! Na kraju molio ju je da pozove policiju, samo da ga više ne bije!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO/VIDEO) HTEO DA OPLJAČKA MMA ŠAMPIONKU, PA POPIO ŽESTOKE BATINE! Na kraju molio ju je da pozove policiju, samo da ga više ne bije!

Brazilka Polijana Vijana bila je na meti pljačkaša, ali nesrećni muškarac nije imao predstavu da se namerio na takmičarku u ultimejt fajtu, pa je na kraju, posle silnih batina, on nju molio da pozove policiju.

Polijana je pozvala Uber, a dok je čekala prevoz pojavio se njoj nepoznati čovek koji ju je najpre pitao koliko je sati, da bi potom seo blizu nje.

- Rekla sam mu koliko je sati, odbijao je da ode... A onda je počeo da priča kako ima pištolj kod sebe, da mu dam telefon koji sam već bila vratila u džep. Počeo je da govori da se ne opirem jer je naoružan - priseća se zanosna Polijana.

Stvari su potom počele brzo da se dešavaju.

- Kada je stavio ruku na pištolj, shvatila sam da je premekan i pomislila da je u pitanju lažnjak, neki od kartona... Shvatila sam da, čak i da je pravi, neće imati vremena da ga izvuče jer mi je bio preblizu - opisivala je hrabra Brazilka.

"Ustala sam i odmah ga dvaput udarila rukom, a onda i jednom nogom. Pao je, a ja sam pritrčala i od pozadi ga zgrabila oko vrata. Onda sam ga podigla i smestila, tako da sedimo gde smo i bili pre toga, i rekla sam mu "E, sad da sačekamo policiju".

On se pravdao da je "samo pitao koliko je sati", ali, Polijana Vijana tvrdi totalno drugačije:

"Ma, jeste, kako da ne... To je samo govorio jer je video koliko sam pobesnela. Zapravo, ja sam bila skroz okej posle toga. A bila sam jer on posle mojih udaraca više nije ni reagovao. Mislim da se uplašio. Čak i kada sam spomenula da ću tog časa da pozovem policiju, on je rekao 'Zovi'. A rekao je to jer se uplašio da ću ga još više pretući", istakla je ova 26-godišnjakinja, kojoj je podršku poslao i prvi čovek Ultimejt fajt šampionata, Dejna Vajt:

Polijana je u oktagonu imala učinak 10-1 do ovog incidenta na ulici, uz četiri nokauta, a potom je doživela tri poraza, dva odlukama UFC sudija, a onda je Venecuelanka Veronika Masedo postala jedina koja je uspela da je dovede u bezizlaznu situaciju, te je avgustovski meč okončan predajom Brazilke.

Blic.rs

Komentari