IBRAHIMOVIĆ POKRENUO FONDACIJU "ŠUTNIMO VIRUS"! AJMO, SRBI, MOŽEMO MI I BOLJE OD IBRAKADABRE! Zlatan pokazao koliko je velik!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IBRAHIMOVIĆ POKRENUO FONDACIJU "ŠUTNIMO VIRUS"! AJMO, SRBI, MOŽEMO MI I BOLJE OD IBRAKADABRE! Zlatan pokazao koliko je velik!

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović pokrenuo je humanitarnu fondaciju kako bi pomogao u borbi protiv koronavirusa. On je pozvao svoje kolege fudbalere da mu pomognu u akciji koju je nazvao "Šutnimo virus".

Iskusni Šveđanin nije samo organizovao kolege, već je i uplatio dve donacie od po 50.000 evra.

- Italija mi je dala puno, u ovom dramatičnom trenutku želim da joj uzvratim koliko god mogu. Računam na velikodušnost mojih kolega, svih profesionalnih sportista, ali i onih koji žele da uplate manje ili veće donacije, u skladu sa svojim mogućnostima, u cilju da šutnemo virus odavde. Zajedno možemo da pomognemo bolnicama, doktorima i drugom medicinskom osoblju koje nesebično radi svakog dana kako bi spasilo naše živote. Danas moramo da ih čuvamo. Hajmo zajedno da šutnemo koronavirus daleko i pobedimo u ovoj utakmici - poručio je Ibrahimović.

Napadač Milana nije mogao da završi objavu, a da ne uradi nešto svojstveno za njega. Zato je dodao:

- Ako virus neće kod Zlatana, Zlatan će otići virusu.

Mogli bi i naši swportisti da se ugledaju na Ibru! Nismo ni mi šaka jada!

Komentari