NOVAK FINANSIRA IZRADU TESLINOG APARATA ZA SPORTSKU MEDICINU, POKLONIĆE GA SVIM BOLNICAMA! Pulmolog Branimir Nestorović potvrdio vest!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • NOVAK FINANSIRA IZRADU TESLINOG APARATA ZA SPORTSKU MEDICINU, POKLONIĆE GA SVIM BOLNICAMA! Pulmolog Branimir Nestorović potvrdio vest!

Pulmolog Branimir Nestorović gostujući u emisiji Fokus na TV B92 rekao je kako se najbolji teniser sveta Novak Đoković ponudio da finansira aparat koji je napravio Nikola Tesla davne 1906. godine.

Inače, Novak je baš u četvrtak imao uživo ukljucenje na Instagramu gde je pricao o Nikoli Tesli i objašnjavao deci život i delo ovog naučnika.

- Čuo sam se sa Novakom, on je genije. Zvao je da pita šta može da donira - kazao je Nestorović.

Nestorović je dodao kako s Đokovićem planira rad na aparatu na koji je naučnik Nikola Tesla napravio 1906. godine koji će se koristiti u sportskoj medicini.

- Mi ćemo posle kad sve ovo prođe tek čuti oko prizvodnje domaćeg aparata na bazi Teslinog kalema. Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera i kakav je Novak, on se ponudio da to finansira i pokloni svim bolnicama - rekao je Nestorović.


Komentari