NOVAK I JOKIĆ U OPASNOSTI, DA LI SU ZAKAČILI KORONU?! Razloga za strah imaju i Radonjić, Danilović, Vujošević, Obradović, ali i još 30 košarkaša sve sa Miškom Ražnatovićem!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • NOVAK I JOKIĆ U OPASNOSTI, DA LI SU ZAKAČILI KORONU?! Razloga za strah imaju i Radonjić, Danilović, Vujošević, Obradović, ali i još 30 košarkaša sve sa Miškom Ražnatovićem!

Vest da je Nikola Janković iz Partizana inficiran koronavirusom digla je na noige sportsu Srbiju! Postoji opravdana bojazan da Nikola nije jedini koji ima koronu, jer je prisustvovao fudbalskom derbiju u Kupu Srbije između Partizana i Crvene zvezde (1:0), kao i svi ostali prvotimci crno-belih (zajedno s trenerom Trinkijerijem) koji su u Srbiji, da bi dan kasnije nastupio na revijalnom meču u čast Dejana Milojevića.

Janković je bio deo ekipe "Deki Ćao", u kojoj su nastupali igrači kojima je Milojević u nekom trenutku karijere u Megi bio trener, a tu je bilo još mnogo poznatih imena, s tim da je naravno rano prejudicirati da je bilo ko od njih zaražen.

U timu za koji je igrao Janković igrali su Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Đorđe Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Stefan Fundić i Nikola Milojević, dok su u "rivalskom" timu bili svi oni koji trenutno imaju ugovor sa Megom.

Osim njih, utakmici je prisustvovao i veliki broj novinara, navijača, kao i sportskih ličnosti poput Nikole Jokića, Novaka Đokovića, Dejana Radonjića, Predraga Danilovića, Duška Vujoševića, Saše Obradovića, Miodraga Ražnatovića i mnogih drugih.

Podsetimo, COVID-19 se prenosi kapljičnim putem, a nije tajna da na utakmici košarkaši i ostale sportske ličnosti nisu imale maske i rukavice, koje se koriste preventivno u cilju sprečavanja širenja virusa.

Teleks.info

Komentari