POLICIJSKI ČAS OD 17 DO PET UJUTRO! NOVE DRAKONSKE MERE VLADE SRBIJE! Vučić: Ne terajte nas da uvodimo policijski čas 24 sata dnevno!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • POLICIJSKI ČAS OD 17 DO PET UJUTRO! NOVE DRAKONSKE MERE VLADE SRBIJE! Vučić: Ne terajte nas da uvodimo policijski čas 24 sata dnevno!

Policijski čas od danas je od 17 sati do 5 ujutru!

Ne terajte nas da uvodimo policijski čas 24 sata dnevno, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ukazao da će država biti prinuđena da produžava vreme zabrane kretanja, ako treba i do potpune zabrane, ukoliko građani ne budu striktnije poštovali mere vlade.

"Već u utorak će biti 24 sata policijski čas, ako se ne budemo pridržavali navedenih mera", rekao je Vučić na pres konferenciji i dodao: "U ponedeljak će biti od 14 sati, od utorka već 24 časa".

Apelovao je još jednom na građane Srbije da ne izlaze napolje bez preke potrebe.

“Da li razumete šta se dešava? Ko boga vas molim. Ne radimo ovo zbog bilo kakve politike, iako slušam napade svakog dana. Radimo ovo da zaštitimo živote”, rekao je Vučić na pres konferenciji.

Zamolio je sve da ne izlaze, već da ostaju u kućama, jer će u suprotvnom u ponedeljak predložiti da policijski čas počne u 13 sati, a već u utorak da policijski čas važi 24 sata.

“I ne interesuje me šta ćete da mi kažete, koliko malo ćete da me volite ili poštujete, ili teškog da kažete, jer je to borba za vaše živote i, pre svega, za živote naši roditelja”, rekao je Vučić.

On je dodao da za sve što predlaže ima saglasnost svih lekara.

Teleks.info/Mediji

Komentari