POSLE KORONE LJUDE ĆE ČIPOVATI, TO JE PLAN SVETSKIH MOĆNIKA! Marat Safin se nikad nije libio da kaže ono šta misli! SADA JE UDARIO NA....

    foto: Printskrin
    Podeli
  • POSLE KORONE LJUDE ĆE ČIPOVATI, TO JE PLAN SVETSKIH MOĆNIKA! Marat Safin se nikad nije libio da kaže ono šta misli! SADA JE UDARIO NA....

Marat Safin, bivši ruski teniser, ocenio je da iza pandemije korona virusa stoji "plan svetskih moćnika" koji žele da uvedu rigoroznu kontrolu nad ljudima putem mikročipova.

- Mislim da se ovim (korona krizom) ljudi pripremaju da budu mikročipovani. Bil Gejts je još 2015. godine rekao da nas čeka pandemija, da nam je sledeći neprijatelj virus, a ne nuklerani rat. Izveli su i simulaciju tokom foruma u Davosu, testirali kako će da izgleda pandemija. Ne verujem da je Bil Gejts vidovit, on je znao da će se ovo desiti - rekao je Rus.

On je dodao da stanovništvo previše veruje onome što je dominatno u medijima. Ipak, Safina demantuje situacija na globalnom nivou, o čijoj ozbiljnosti jasno govore brojke. Korona virusom je već zaraženo preko dva miliona ljudi, dok je više od 120.000 njih već izgubilo život.

SD

Komentari