SPORTISTKINJA OTETA I SILOVANA DVA MESECA, JEZIVA ISPOVEST ŠOKIRALA SVET! Sve je počelo još u avionu za Srinagar...

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • SPORTISTKINJA OTETA I SILOVANA DVA MESECA, JEZIVA ISPOVEST ŠOKIRALA SVET! Sve je počelo još u avionu za Srinagar...

Bivša surferka Karmen Grintri (37) ispričala je do detalja opisala horor kroz koji je prošla kao dvadesetdvogodišnjakinja kada je bila oteta i silovana u Indiji.

Australijanka je 2003. godine proživela pakao kada je prilikom odmora od surfinga umesto uživanja doživela pravu noćnu moru koja je trajala cela dva meseca.

One je u svojoj ispovesti ispričala kako je nakon što se nije plasirala na Svetsko prvenstvo u surfingu odlučila da uzme godinu dana pauze i poseti Indiju, što se ispostavilo kao kobna greška.

Tamo je upoznala čoveka po imenu Rafik Ahmad Dundo koji joj je ponudio da avionom putuje za Srinagar, Jamu i Kašmir kako bi njen dolazak u Daramšalu bio manje naporan.

Jedne večeri je na njegovo insistiranje pristala da prespava na njegovom brodu i tada je počeo horor.

- Svaki put kada sam pokušala da se odbranim od nasrtaja, dobijala sam udarce. Branila sam se, ali prvi put kada sam posustala - silovao me je. Bila sam umorna, znala sam da neće prestati i nisam više mogla da se branim. Ni sama ne znam koliko puta me je silovao - rekla je Karmen.

- Bio je čovek bez moralnih načela i očigledno ga nije bilo briga. Pokazao je da je imao nameru da me povredi i nije osećao nikakvu krivicu.

Za njom je potraga trajala cela dva meseca, ali na svu sreću policija je uspela da je pronađe i spase od otmičara.

Espresso.rs

Komentari