(VIDEO) AUU BOGDANE, ŠTA ĆE NA OVO REĆI OLGA? Bogdanović i Britanka snimili kućni video! SVE SE TRESE, A ONI SE ZNOJE NA PODU!

    foto: KSS/FIBA
    Podeli
  • (VIDEO) AUU BOGDANE, ŠTA ĆE NA OVO REĆI OLGA? Bogdanović i Britanka snimili kućni video! SVE SE TRESE, A ONI SE ZNOJE NA PODU!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović vreme tokom pandemije korona virusa ubija treniranjem u kućnim uslovima, a sada je na Instagram izbacio i video u kom je odgovorio na izazov britanske atletičarke Dine Ašer Smit(24). Sa druge strane, vreme će pokazati da li je ovo bilo čisto radi izazova ili Bogijeva devojka Olga Danilović ima razloga za brigu jer je dobila konkurenciju.

Inače, Dina je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila tri bronzane medalje, dok je na Svetskom prvenstvu 2013. godine osvojila zlato u trci na 200 metara. Prema tome, nema sumnje da je izuzetno fizički spremna, a Bogdana je izazvala da odradi vežbu u kojoj je ona za 45 sekundi napravila 175 ponavljanja.

As Sakramento Kingsa je odgoovrio na izazov, ali je nije bio uspešan kao Britanka, jer je uspeo da napravi "samo" 166 ponavljanja. Potom je i on produžio izazov, a nominovao je saigrača Badija Hilda.

SD

Komentari