(VIDEO) IBRA GLUMI ZLIKOVCA U NASTAVKU LEGENDARNOG FILMA! Već se traži karta više, trejler je brutalan!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) IBRA GLUMI ZLIKOVCA U NASTAVKU LEGENDARNOG FILMA! Već se traži karta više, trejler je brutalan!

Slavni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović će debitovati na velikom filmskom platnu. Fudbaler će se pojaviti u nastavku filmskog serijala "Asteriks i Obiliks", za koji je predstavljena kratka najava.

Napadač Milana se pojavio u nastavku "Asteriks i Obeliks - srednje carstvo", koji će se naći u bioskopima u februaru naredne godine, u režiji Žiloma Kaneaa, koji takođe glumi Asteriksa. Ibrahimović je na društvenim mrežama podelio trejler za film čiji su glavni akteri čuveni galski junaci, a napadač glumi negativca, pošto se pojavljuje u ulozi rimskog legionara - Antivirusa.

U filmu, u kojem glumi Žil Leloš kao Obeliks, prepoznatljivi junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča je zasnovana na scenariju Filipa Mehelena i Žilijena Ervea, dok se kao Cezar pojavljuje Viensan Kasel. Sa budžetom od 60 miliona evra, peti nastavak slavnog serijala će biti jedan od najskupljih francuskih filmova u istoriji.

Švedski fudbaler se trenutno oporavlja od operacije kolena i čeka se njegov povratak na teren, koji bi mogao da se dogodi baš u vreme premijere filma.

Espreso

Komentari