(VIDEO) KAD SRBI POLUDE... ŽOC URLAO NA IGRAČE DA SE JE*U, A VUJA RUKOMETAŠU REKAO DA UMRE, DA GA VIŠE NE GLEDA! Istina je da su samo hteli da ih motivišu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) KAD SRBI POLUDE... ŽOC URLAO NA IGRAČE DA SE JE*U, A VUJA RUKOMETAŠU REKAO DA UMRE, DA GA VIŠE NE GLEDA! Istina je da su samo hteli da ih motivišu!

Teška je sezona za rukometaše Zagreba. Hrvatski velikan se već oprostio od ambicija za plasman u nokaut fazu Lige šampiona, dok se i u SEHA ligi muče da opravdaju epitet jednog od najboljih klubova u regionu.

Izabranici Veselina Vujovića su u Brestu doživeli drugi regionalni poraz u pet utakmica, a iskusni strateg je tokom duela protiv Meškova (33:29) tokom jednog tajm auta potpuno izgubio kompas i jednom od svojih igrača poručio:

- Umri, bre, više da te ne gledam - vikao je Vujović.

Iskusni strateg je poznat po tome da na raznorazne načine pokušava da isprovocira svoje igrače, kako bi od njih izvukao maksimum. Posle poraza od Celja rekao je da bi promenio 12 od 16 igrača, jer niko neće da dođe i gleda gubitnike, ali, čini se da je ovoga puta malo preterao.

Za veoma kratko vreme ovo je drugi tajm-aut o kome se priča. U centru pažnje je i Željko Obradović.

Fenerbahče je u Barseloni doživeo novi ubedljiv poraz (89:63), a Željko Obradović je na jednom od tajm-auta imao još jednu briljantnu epizodu.

Nakon famoznog tajm-auta u Moskvi na utakmici sa CSKA o kojem se prošle nedelje mnogo govorilo i tokom kojeg je ne baš biranim rečima „častio" svoje igrače, trofejni stručnjak je probao drugačiji pristup na meču protiv Katalonaca. Nije vredelo, njegovi izabranici ponovo su se obrukali i doživeli težak poraz.

- Izvinjavam se što sam tako razgovarao sa vama. Mogu li da vas zamolim da malo igrate odbranu? Mogu li da vas zamolim da igrate malo odbranu -obratio se Obradović igračima.

S obzirom na čak 89 primljenih poena molba nije uslišena, a videćemo da li će u nastavku sezone uspeti da pronađe način koji će dopreti do igrača Fenerbahčea.

Teleks.info/Mediji

Komentari