DA SE OVO DESILO U SRBIJI UEFA BI NAS IZBACILA ZA SVA VREMENA! Navijači Barselone zgrozili svet, to šo su oni uradili je umno bolesno!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • DA SE OVO DESILO U SRBIJI UEFA BI NAS IZBACILA ZA SVA VREMENA! Navijači Barselone zgrozili svet, to šo su oni uradili je umno bolesno!

Navijači Barselone na gradskom su derbiju rezervnih ekipa protiv Espanjola na stadionu Johan Krojf izvikivali skandalozne slogane.

Orilo se: "Smrt Espanjolu!" Pjevali su: "Ako moram postati ubica, neka mi prva žrtva bude navijač Espanjola", urlali: "Sieg heil!", a posebno je grozno bilo slušati njihovu rugalicu: "Ako Dani Jarque postigne gol, on će biti fantomski."

Jarque, kapitan i legenda Espanjola, umro je od srčanog udara 2009. u 26 godini. Godinu dana kasnije, Andres Iniesta, legenda Barselone, pobednički je gol u finalu SP-a proslavio skidanjem dresa ispod kojeg je bila majica s natpisom "Dani Jarque, uvek s nama".

Sad da vidimo UEFA! Da se ovako nešto, ne daj Bože, dogodilo u Srbiji bili bismo garatnovano izbačeni iz svoh UEFA takmičenja! Ma zabranil bi nam i da dišemo…

Barselona je ipak druga priča, ali izsotanak bilo kakve reakcije evropske kuće je nedopustiv! Ili, možda nije… Nisu to Srbi, zaboga!


Komentari