FJORENTINA KRADE KNEŽEVIĆA ZVEZDI I PARTIZANU! U Šabac stigla ponuda koju teško mogu odbiti! ŠTA REĆI, VIOLA SE PALI NA SRBE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FJORENTINA KRADE KNEŽEVIĆA ZVEZDI I PARTIZANU! U Šabac stigla ponuda koju teško mogu odbiti! ŠTA REĆI, VIOLA SE PALI NA SRBE!

Htela ga je Crvena zvezda, Partizan se spremao da ga „ukrade“ večitom rivalu, ali izgleda da će najveći srpski klubovi ostati praznih šaka. Jedan od najtalentovanijih fudbalera u svojoj generaciji Branislav Knežević uskoro bi mogao da postane stanovnik Firence.

Tek što je u dresu šabačke Mačve zakoračio na veliku scenu, mladi vezista (18) na pragu je velikog transfera. Kako piše italijanski „Kalčomerkato“, pod vinjetom ekskluzivno, čelnici „viole“ su veoma zainteresovani za omladisnkog reprezentativca Srbije, koji se od ranije nalazi na meti Salcburga, Udinezea, Benfike, Ajntrahta i Herte.

Poučeni sjajnim iskustvom sa Nikolom Milenkovićem i Dušanom Vlahovićem, rukovodstvo kluba sa „Artemio Frankija“ ne želi ništa da prepusti slučaju i koliko danas bi u Šabac poslao ponudu od 2.5 miliona evra, ali kako još nisu završili nijedan izlazni transfer, moraće malo da se strpe.

Ipak, ne bi smeli previše da čekaju, jer bi na kraju mogli da ostanu bez novog srpskog bisera, koji u svom CV ima i gol dat Partizanu, na meču u Šapcu, koji je posle preokreta, završen pobedom crno-belih 2:1.

24sedam

Komentari