KOSTIĆA OD INTERA DELE SITNI DETALJI, SRBIN JANUARSKA BOMBA NEROAZURA! Ipak, i dalje se pita Ajntraht, a oni za sada ćute!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOSTIĆA OD INTERA DELE SITNI DETALJI, SRBIN JANUARSKA BOMBA NEROAZURA! Ipak, i dalje se pita Ajntraht, a oni za sada ćute!

Piksijev "orao" igraće u Seriji A! Zaslužan italijanski menadžer i njegovi odlični odnosi sa milanskim velikanom

Inter namerava da pojača levu stranu ekipe uprkos dobrim partijama Ivana Perišića, koji bi mogao da stavi potpis na novi ugovor sa aktuelnim šampionom Italije. Prema pisanju "Gazete delo sport", prva opcija je 28-godišnji Francuz iz Evertona Lukas Dinje, a na drugom mestu je srpski reprezentativac Filip Kostić.

- Inter traži druge puteve, ako se ne pojavi onaj koji vodi pravo do Dinjea. Zbog toga je Filip Kostić, levonogi Srbin iz Ajntrahta koji se sebe već vidi daleko od Bundeslige, ostao otvoren kao opcija - piše tiražni dnevnik i dodaje:

- Ugovor mu ističe 2023. godine i pod određenim uslovima, za ovog 29-godišnjeg igrača "neroazuri" bili bi spremni da idu do obeštećenja od 10.000.000 sa trogodišnjim bonusom od 2.500.000 evra plus bonusi.

Italijani ne isključuju mogućnost da se nešto desi i narednih dana, jer postoje ozbiljni nagoveštaji o kontaktima klubova:

- Kostić bi došao u milanske "neroazure", jer ga predstavlja Alesandro Lući, koji ima odlične odlične veze sa Interom. Između ostalih njegovi igrači su Džeko, Korea, Kolarov i Vekino.

24 sedam

Komentari