MURINJO DOVODI MITRA U ROMU, BOMBA U ITALIJI! Posao im kvari Fenerbahče!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MURINJO DOVODI MITRA U ROMU, BOMBA U ITALIJI! Posao im kvari Fenerbahče!

Aleksandar Mitrović navodno je želja Žozea Murinja i legendarni Portugalac bi ovog leta mogao da ga dovede u Romu!

Srpski rekorder po broju golova u nacionalnom timu se pred sam finiš sezone dovodi u vezu sa odlaskom iz Fulama, a glasine i spekulacije spajaju ga sa Murinjom koji još nije ni seo na klupu Rome!

Portugalac će ovog leta to zvanično učiniti, a navodno je zainteresovan za Srbina.

Navodno, jer ovu vest donosi britanski tabloid "San", a oni tvrde i da je Murinjo veliki fan Mitrovića jer ga je tokom prošlog leta pratio kao opciju za transfer u Totenhem.

"San" piše i da bi Mitrović voleo da ostane u nekom klubu iz Londona, a u Premijer ligi od realnih opcija u Premijer ligi to su samo Vest Hem i Kristal Palas.

Mitrović se ove sezone u Fulamu nije naigrao, trener Skot Parker ga je često držao van prve postave, a kako su "kolibari" ispali iz Premijer lige, tako je i Srbin spreman za promenu sredine. Da li će baš u Romu kod Murinja, ostaje da vidimo.

Ukoliko bi do ovakvog transfera došlo, a Romi bi olakšavajuća okolnost bila što je Mitrović sada deo drugoligaške ekipe, Srbin bi praktično nasledio legendu Bosne i Hercegovine, iskusnog Edina Džeka...

Za njega je zainteresovan i Fenerbahče, prenose turski mediji.

Fenerbahče bi želeo da dovede Mitrovića na pozajmicu, ali bi ga Fulam pre prodao i zaradio na najboljem strelcu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srpski fudbaler je ove sezone u Premijer ligi imao veoma slab učinak – odigrao je 27 utakmica i postigao tri gola za čitavu sezonu. Dao je dva gola Lidsu i jedan Aston Vila, a u oba meča Fulam je izgubio.

Mediji

Komentari