PIRLO MISLIO DA ĆE IMATI DRUGAČIJI TIM, OSTAVKU NE DA, JUVENTUS TONE! Stara dama će igrati Ligu Evrope, auu kakva šamarčina!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PIRLO MISLIO DA ĆE IMATI DRUGAČIJI TIM, OSTAVKU NE DA, JUVENTUS TONE! Stara dama će igrati Ligu Evrope, auu kakva šamarčina!

Juventus je doživeo novi udarac i vrlo težak poraz od Milana u Torinu rezultatom 3:0.

Tako je "stara dama" pala na tek peto mesto Serije A i tri kola pre kraja ispala je iz zone koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

"Ekipa je dobro izgledala tokom nedelje. Imali smo pravi pristup i bili smo koncentrirani. Bili smo sigurni da ćemo odigrati sjajnu utakmicu", rekao je Pirlo posle poraza od Milana.

Sve je izvesnije da će Andrea Pirlo dobiti otkaz, ali on nije želeo da govori o tome posle meča sa Milanom.

"Neću dati ostavku. Došao sam ovde s velikim entuzijazmom uprkos brojnim poteškoćama. Na raspolaganju sam klubu. Imamo još tri utakmice i ostaću ovde dok god to mogu. Ako nešto nije dobro, preuzimam potpunu odgovornost. Ova ekipa ima odlične igrače i očigledno nešto nije dobro. Imao sam drugačiji projekat u mislima i verovao sam da ću imati nešto drugačije igrače. Radio sam na nekim konceptima, ali sam morao da napravim određene promene kako bih se prilagodio njihovim karakteristikama", poručio je mladi strateg.

Juventus do kraja Serije A igra protiv Sasuola, Intera i Bologje, a čeka ga i finale Kupa Italije protiv Atalante.

B92.net

Komentari