PROSINEČKI UNIŠTIO REBIĆA! NE ZNAM KO JE ON, NISAM GA VIDEO VEĆ... Ante isprozivao Zvezdinu legendu, pa popio šamarčinu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PROSINEČKI UNIŠTIO REBIĆA! NE ZNAM KO JE ON, NISAM GA VIDEO VEĆ... Ante isprozivao Zvezdinu legendu, pa popio šamarčinu!

Velika bura u hrvatskom fudbalu oko veoma bizarnih detalja.

Napadač Hrvatske i Milana Ante Rebić oglasio se u žestokoj Instagram objavi o menjanju kopački usred utakmice sa Španijom u osmini finala Evropskog prvenstva. Napisao je da je hrvatska reprezentacija poslednje dve-tri godine g*vno i da nema selektora koji može iskoristiti kvalitet hrvatskih igrača.

Selektoru Zlatku Daliću cela priča nije bila nimalo smešna. Na pres konferenciji nakon utakmice on je rekao: "Španci daju golove dok mi menjamo kopačke", a po povratku u Hrvatsku je dodao da je Hrvatska zbog Rebićevih kopački i Gvardiolove vode, između ostalog, ispala s EP-a.

Rebić se danas prvi put oglasio o slučaju te je, između ostalog, napisao: "...a stručLJAaci s TV; ostavite špricer pre emisije i navijajte za Hrvatsku!" Ovo se odnosilo na Prosinečkog, koji se nedavno i slikao s majicom upravo s tematikom ljubavi prema špriceru.

Bivši fudbaler Goran Vlaović u emisiji nakon poraza od Španije komentarisao je situaciju s Rebićevim kopačkama, a posebno je zanimljivo da nekadašnji hrvatski reprezentativac i golgeter uopšte nije kritikovao Rebića, već je više puta naglasio da treba saznati šta se dogodilo i jesu li igrači na terenu iskomunicirali da Rebić izlazi s terena.

- Odmah sam shvatio da nema Rebića. Gledam ja gde je on, tražim ga u dubini ekrana, iako znam da ne može biti baš tako duboko. Tada smo shvatili da on menja kopačke van terena. No treba pričekati, ne znamo tačno šta je bilo i kakav je bio dogovor među saigračima, je li se Rebić možda javio Daliću, ne možemo to sada znati - rekao je Vlaović u analizi nakon utakmice.

Potom je gledaocima objasnio kako se inače rešavaju takve situacije i naveo nekoliko načina na koje je moguće preobuti kopačke, a da tvoja ekipa ne primi gol s igračem manje.

Vlaović danas nije želeo da komentariše Rebića, a legendarni Robert Prosinečki je Rebiću odgovorio u dve vrlo kratke, ali ironične rečenice:

- Ne znam ko je Rebić. Nisam ga nešto video već duže vreme - rekao je Robert Prosinečki.

SD

Komentari