RONALDO SE VRAĆA U REAL! JUNAJTED BI DA GA ZADRŽI, ALI... Portugalac hoće da osvaja titule, a sa "đavolima" to nije realno?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO SE VRAĆA U REAL! JUNAJTED BI DA GA ZADRŽI, ALI... Portugalac hoće da osvaja titule, a sa "đavolima" to nije realno?!

Mančester junajted će na kraju sezone dobiti novog trenera, Ralfa Rangnika će na klupi zameniti Erik ten Hag.

Mediji uveliko spekulišu o tome kakav će tim napraviti Holanđanin, te da li će tu biti mesta i za Kristijana Ronalda koji, bez obzira na godine, igra odličan fudbal na vrhunskom nivou kakav Premijer liga i jeste.

Miror otkriva ekskluzivnu informaciju da je za Ronalda ovoga leta zainteresovan Real Madrid!

Portugalac je u periodu od 2009. do 2018. godine ostavio neizbrisiv trag i postao legenda "kraljevskog kluba" u kojem je postigao neverovatnih 450 golova na 438 nastupa. Španski klub ga je platio Junajtedu 94 miliona evra, što je u tom trenutku bio svetski rekord.

Osvojio je sve što se moglo osvojiti na klupskog nivou i to u više navrata, navodno Real razmatra Ronaldov povratak u slučaju da ne dođe Kilijan Mbape koji još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru po isteku aktuelnog ugovora sa Pari Sen Žermenom.

Navijači sasvim sigurno ne bi imali ništa protiv, i pored činjenice da će Ronaldo narednog februara napuniti 38 godina, ali pitaće se i Junajted sa kojim ima važeći ugovor do leta 2023. godine u opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Kristijano je ove sezone postigao 23 gola za Junajted, od kojih 17 u Premijer ligi, a statistiku bi mogao da popravi već u narednom meču kada "crveni đavoli" dočekuju Brentford.

Sportske

Komentari