SAGA JE ZAVRŠENA, PROCUREO TAJNI DOKUMENT, VLAHOVIĆ OSTAJE U ITALIJI! Šta će na ovo reći Siti, PSŽ, Totenhem, Atletiko...

    foto: FSS
    Podeli
  • SAGA JE ZAVRŠENA, PROCUREO TAJNI DOKUMENT, VLAHOVIĆ OSTAJE U ITALIJI! Šta će na ovo reći Siti, PSŽ, Totenhem, Atletiko...

Fudbaler Fiorentine i reprezentativac naše zemlje Dušan Vlahović (21) uskoro će promeniti sredinu i napustiti Firencu. Kako piše italijanski "Skaj sport" Srbin već ima tajni dogovor sa jednim klubom.

Naravno, nije tajna ime tog kluba, a u pitanju je Juventus koji je navodno već sve dogovorio sa Vlahovićem i čeka se samo da Fiorentine da zeleno svetlo. Pominje se i tajni dokument koji to povrđuje, ali se on krije od očiju javnosti.

Jasno je da Vlahović neće još dugo nositi dres "ljubičastih" s obzirom da je odbio produđetak saradnje, a ostaje još da saznamo kada će promeniti klub. Da li već ove zime ili na leto.

Vlahović je ove sezone igrao 14 utakmica za italijanski klub i postigao 12 golova uz dve asistencije. Nema sumnje da igra najbolju sezonu u karijeri.

Alo

Komentari