VLAHOVIĆ MORA DA PRELOMI, TOTENHEM MU NUDI BOGATSTVO, ALI PITA SE I VIOLA! Fjorentina bi da zadrži Srbina, ali zov Premijer lige je...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ MORA DA PRELOMI, TOTENHEM MU NUDI BOGATSTVO, ALI PITA SE I VIOLA! Fjorentina bi da zadrži Srbina, ali zov Premijer lige je...

Na pomolu je totalni preokret u slučaju Dušana Vlahovića! Fiorentina svim snagama pokušava da ga zadrži srpskoh napadača, ali premijerligaš može da im pomrsi račune.

Kako javlja britanski "Telegraf", Totenhem želi da u svoje redove dovede Dušana Vlahovića, i to nevezano za ostanak Harija Kejna!

Posle eksplozije u prijateljskoj utakmici gde je postigao čak sedam golova, "pevci" su ponovo počeli da razmišljaju o angažmanu jednog od najboljih mladih napadača Evrope!

Novi menadžer "pevaca" Nuno Espirito Santo želi Vlahovića, ali as Fiorentine bi mogao da bude preskupo rešenje, jer "viola" nema nameru da ga se tek tako odrekne.

Čeka se konačna ponuda "ljubičastih" za ostanak Vlahovića, a posle velikana koji čekaju u redu za Vlahovića, možda upravi Totenhem dobije borbu za njegov potpis.

Navodno u Fiorentini planiraju da ponude Srbinu 3.5 miliona evra po sezoni u narednih pet godina, a bila bi umetnuta i klauzula od 70 miliona evra.

Republika

Komentari