NIJE DOBRO, ALI NEMA PREDAJE! HRABRA ZVEZDA DO REMIJA SA IGRAČEM MANJE! Šerif odoleo na Marakani!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • NIJE DOBRO, ALI NEMA PREDAJE! HRABRA ZVEZDA DO REMIJA SA IGRAČEM MANJE! Šerif odoleo na Marakani!

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Šerifa 1:1, iako su tokom većeg dela drugog poluvremena igrali sa igračem manje. To se nije odrazilo na igru domaćeg tima koji je konstantno napadao rivala.

Već u 11. minutu kombinovali su Katai i Ivanić, ovaj drugi je u maniru Lionela Mesija petom proigrao momka iz Srbobrana koji je izašao pred Atanasijadisa, koji mu skida loptu sa noge u presudnom trenutku.

Zvezda je tokom celog prvog poluvremena bila bolji rival. Nisu uspeli fudbaleri Šerifa nijednom ozbiljnije da ugroze Milana Borjana, a ipak su došli do vođstva u 33. minutu. Gelor Kanga je faulirao Kastanjedu ispred šesaesterca, a on šutira i trese mrežu iz slobodnjaka. Fantastično je prebacio "živi zid", Borjan nije imao šansu da zaustavi loptu.

Lepa prilika za Crvenu zvezdu u 40. minutu. Gelor Kanga je raspalio po lopti, a golman gostiju maksimalnim naporom uspeva da izbaci loptu u korner.

Samo šest minuta kasnije, u prvom minutu nadoknade Zvezda dolazi do izjednačenja. Dioni u nadoknadi donosi izjednačenje! Ponovo je Kanga centrirao, Atanasijadis loše procenio let lopte, koja se od Žulijena odbila do usamljenog Dionija. Nije mu bilo teško da pogodi metu

Od 58. minuta hendikep za crveno-bele, naivan faul napravio je Gelor Kanga nakon što je pogrešio hteo je da spreči kontru, to mu je obezbedilo put u svlačionicu.

Napadala je Crvena zvezda i hendikep na terenu nije se osetio do kraja meča, ali pred put u Moldaviju Zvezda može da bude zadovoljna i sa nerešenim ishodom, posebno ako se uzme u obzir da su crveno-beli igrali veći deo drugog poluvremena sa igračem manje. Na kraju 1:1

FK Crvena zvezda - FK Šerif 1:1 (1:1)

(Dioni 45+1'- Kastanjeda 33')

Stadion Rajko Mitić

Sudija: Ovidiju Hacegan

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Pankov, Dragović, Rodić – Sanogo (Krstičić od 68') – Falko (Ben od 75'), Kanga, Ivanić, Katai – Dioni (Krstović od 56')

Šerif: Atanasijadis – Žulijen (Konstanca od 75'), Dulanto, Arboleda, Kristijano – Til, Ado, Kolovos – Traore, Kastanjeda (Bizjak od 75') - Jansane

Novosti

Komentari