STOJKE NADUVAO ASANA, BAŠ SAD SI NAS IZDAO, A BIO SI JEDAN OD NAS! Kapiten Partizana teško podneo odlazak Japanca pred meč za Zvezdom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • STOJKE NADUVAO ASANA, BAŠ SAD SI NAS IZDAO, A BIO SI JEDAN OD NAS! Kapiten Partizana teško podneo odlazak Japanca pred meč za Zvezdom!

Sada se povodom odlaska Takume Asana iz Partizana oglasio i kapiten crno-belih Vladimir Stojković.

Takuma Asano je sve šokirao odlukom da napusti Partizan, a od kada je otišao iz Beograda digla se prava bura.

On je naveo da je otišao zbog neisplaćenih zarada, klub je najavio da će ga tužiti i uraditi sve da dobije novac koji mu sleduje putem tužbe.

Posle Lazara Markovića koji se prvi oglasio od nekadašnjih Asanovih saigrača, sada je reagovao i kapiten Vladimir Stojković.

"Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana.

Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas!

Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim.

Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro dve godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone.

Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus!“, naveo je Stojković u svojoj izjavi.

Partizan do kraja sezone čekaju mečevi u Superligi Srbije, ali pre svega je bitno finale kupa protiv Crvene zvezde. U tim utakmicama će trener Aleksandar Stanojević morati da nađe novu opciju umesto svog najboljeg strelca iz ove sezone.

Mondo

Komentari