AKO JE I OD ZVEZDE, PREVIŠE JE! CRVENO BELI DRIM-TIM VETERANA! AMAN! Kolarov, Bane Ivanović... Ko je sledeći?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • AKO JE I OD ZVEZDE, PREVIŠE JE! CRVENO BELI DRIM-TIM VETERANA! AMAN! Kolarov, Bane Ivanović... Ko je sledeći?!

Pre godinu dana sedeli su u beogradskom restoranu... Crvena zvezda odlučila je da za sledeću sezonu spremi paklen tim.

Stigao je već Aleksandar Dragović, blizu su Nenad Krstičić i Aleksandar Kolarov, a pregovara se i sa Aleksandrom Prijovićem...

Jasno je da će Zvezda pokušati da napravi drim-tim sposoban da napadne grupnu fazu Lige šampiona i da će pre svega računati na srpske igrače koji mogu da dođu bez obeštećenja, a jedan od njih je i nekadašnji kapiten "orlova" Branislav Ivanović.

Vest Bromvič je zvanično saopštio da je sa Banetom završio saradnju posle isteka jednogodišnjeg ugovora, a to će samo podgrejati priče o njegovom odlasku u Zvezdu.

Ivanović je prethodnog leta bio u kontaktu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, viđeni si na ručku u jednom beogradskom restoranu, međutim odlični defanzivac ipak je izabrao da se još jednom oprobao u Premijer ligi.

Imao je mnogo problema sa povredama i nastupio je na samo 15 mečeva (896 minuta), tako da će sa 37 godina potražiti novi klub.

Spominjalo se i da bi Ivanović mogao da završi igračku karijeru koja je počela sada već davne 2002. godine u Sremu, da bi preko OFK Beograda, gde je sarađivao sa Zvezdanom Terzićem, stigao do Lokomotive, potom i Čelsije u kome je ostavio najdublji trag.

U veteranskim danima karijere bio je i kapiten Zenita, a bez obzira na krštenicu verovatno bi mogao još da ponudi igrajući u Superligi.

Mondo


Komentari