DA GA JE DEKI IMAO OD STARTA, ZVEZDA BI IGRALA LIGU ŠAMPIONA! Crveno-beli će sa Ohijem biti brutalni, da li je to dovoljno da sruše Partizan

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DA GA JE DEKI IMAO OD STARTA, ZVEZDA BI IGRALA LIGU ŠAMPIONA! Crveno-beli će sa Ohijem biti brutalni, da li je to dovoljno da sruše Partizan

Da je takav igrač bio i jesenas u Zvezdi, možda bi crveno-beli sada igrali u Ligi šampiona. Znate već, Crvena zvezda je još letos dogovorila prvo zimsko pojačanje, i to kakvo!

Napadač norveškog Moldea Ohi Omoižuanfo će se u januaru priključiti ekipi aktuelnog srpskog šampiona, a s obzirom da letošnje pojačanje Loi Dioni nije opravdao očekivanja na ''Marakani'', mnogi sada veruju da je Ohi mnogo bolji izbor i da će to na proleće i potvrditi.

Ovih dana je sam fudbaler otkrio da jedva čeka da se priključi crveno-belima, a svoj komentar povodom Ohijevog skorog dolaska na ''Marakanu'' danas je dao i trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

''Neko ko je postigao 25 golova do sada i ko je izabran u idealan tim Skandinavije, sigurno će biti od velikog značaja za nas, pogotovo ako već sad priča biranim rečima o Zvezdi.

Zna gde dolazi, svestan je pritiska i na nama je da ga što pre ubacimo u takmičarski ritam, te da se navikne na Srbiju, naše gostoprimstvo i šampionat. Za sada ne mogu da razmišljam o njemu, kad ga budem imao u stroju moći ću'', izjavio je Stanković.

Sportske

Komentari