ENGLEZI TVRDE: BANE IVANOVIĆ JE SVE BLIŽI ZVEZDI! Bivšem kapitenu Orlova propao transfer u Everton! TERZIĆU, SAD SI NA POTEZU!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ENGLEZI TVRDE: BANE IVANOVIĆ JE SVE BLIŽI ZVEZDI! Bivšem kapitenu Orlova propao transfer u Everton! TERZIĆU, SAD SI NA POTEZU!

Branislav Ivanović je napustio Zenit, a navijači Crvene zvezde se nadaju da bi provereni srpsk as mogao da nastavi karijeru upravo u crveno-belom dresu.

Iskusni defanzivac (36) je prema navodima sa Ostrva bio viđen u dresu Evertona, ali kako stoje stvari, od povratka u Englesku, barem za sada, nema ništa.

Kako piše Liverpul Eho, pozivajući se na svoje izvore, nikakvih pregovora između Evertona i Branislava Ivanovića nije bilo, jer "Karamele" ne žele Srbina.

- U nedavnim tekstovima tvrdilo se da su Plavi počeli pregovore da dovedu bivšeg defanzivca Čelsija na Gudison park. Ipak, po našim saznanjima, ove tvrdnje su daleko od istine, Ivanović nije želja Evertona u ovom prelaznom roku - piše Liverpul Eho.

Posle vesti o dolasku Gelora Kange i pregovorima sa Federikom Makedom, nema sumnje da će priče o prelasku Ivanovića u Crvenu zvezdu biti sve glasnije.

SD

Komentari