PARTIZAN OSTAJE BEZ TOZE, OBLAČI CRVENO-BELI DRES! Marković u junu po drugi put napušta crno-bele!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN OSTAJE BEZ TOZE, OBLAČI CRVENO-BELI DRES! Marković u junu po drugi put napušta crno-bele!

Kako pišu grčki mediji, Olimpijakos će na leto sigurno vratiti Svetozara Markovića u svoje redove i neće imati nameru da ga ponovo dalje pozajmljuje, niti postoji opcija da ga proda Partizanu

Na samo četiri boda od Atletika je stigla Barselona i u trci za titulom Kataloncima je večerašnje (21.00) gostovanje Sosijedadu izuzetno važno. Domaćin je odličan ove sezone, a kvota na dvojku je 1,98, dok je kombinazzija 2&3+ 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad - Barselonu.

Emisari grčkog prvaka su pažljivo pratili sve Markovićeve partije u dresu Partizana i veoma su zadovoljni. Kako i da ne budu kada je mladi as, koji je imao jako slabu minutažu u Olimpijakosu i Larisi u prethodne dve sezone, napravio neprobojni bedem ispred gola crno-belih zajedno sa Igorom Vujačićem, koji je takođe bio u drugom planu u prethodnom periodu.

Veruju crveno-beli da će za Svetozara biti mesta, jer je gotovo sigurno da će od štopera koji su sada u timu Avram Papadopulos otići u penziju na kraju sezone, a da će Ruben Semedo ili Useinu Ba biti prodat u letnjem prelaznom roku.

Svetozar Marković je odigrao 20 utakmica za crno-bele na dva fronta ove sezone, a od toga na 15 Partizan nije primio gol.

SD

Komentari