PARTIZAN SPREMIO ČETIRI MILIONA ZA ŠTOPERA, NAPDAČA I KRILO! Crno-beli namerili da prekinu dominaciju Zvezde!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN SPREMIO ČETIRI MILIONA ZA ŠTOPERA, NAPDAČA I KRILO! Crno-beli namerili da prekinu dominaciju Zvezde!

Fudbalski klub Partizan već četiri godine gleda u leđa večitom rivalu Crvenoj zvezdi koja je uspela da prvi put u istoriji kluba osvoji četiri uzastopne titule, a crno-beli su već dve godine bez trofeja pošto nisu imali uspeha ni u kupu.

Uprava kluba iz Humske rešila je da to promeni već od naredne sezone, a kako saznaje ''Mozzart sport'' Partizan namerava da tokom leta formira najskuplji tim u istoriji i tako pokažu da žele prekid Zvezdine dominacije. Plan je da crno-beli za tri pojačanja iz inostranstva izdvoje 3.000.000 evra za obeštećenja njihovim klubovima, a radi se o napadaču, krilu i štoperu. Prema saznanjima ''Mozzarta sporta'' svaki od igrača košta oko milion evra, a na to treba dodati i njihove plate.

Ipak, uprava je dolučila da se ne razbacuje kao prethodnih sezona kada su plate u pitanju i plan je da maksimum za platu igraču bude između 250.000 i 300.000 evra, dok bi postojale klauzule o bonusima u zavisnosti od rezultata i ostvarenih uspeha prema kojim bi igrači bili dobro nagrađeni. To bi ukupno bilo ulaganje od gotovo četiri miliona evra samo za tri igrača. Nije isključeno da taj iznos može da se i uveća, ali će to zavisiti od toga kojeg igrača će izabrati sportski sektor kluba.

SD

Komentari