PIKSI PRELOMIO, BEZ TADIĆA I MITRA NA AZERE! U 11 su Jović, Maksa, Lukić... NEMA IZGOVORA, IGRA NAM SAMO POBEDA!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • PIKSI PRELOMIO, BEZ TADIĆA I MITRA NA AZERE! U 11 su Jović, Maksa, Lukić... NEMA IZGOVORA, IGRA NAM SAMO POBEDA!

Srbija dočekuje Azerbejdžan sa imperativom pobede kako bi ostala u trci sa Portugalijom za prvo mesto u A grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Trijumf nad “azerima” obezbeđuje baraž za katarski Mondijal, a ukoliko Portugalija kiksne protiv Luksemburga ili Republike Irske ni gol razlika neće biti zanemarljiva činjenica uoči “finala” kvalifikacija u Lisabonu 14. novembra.

Selektor Dragan Stojković ima problem sa žutim kartonima u finišu trke. Zbog toga će meč na stadionu “Rajko Mitić” njaverovatnije propustiti kapiten Dušan Tadić i najbolji strelacAleksandar Mitrović, čije odsustvo u Lisabonu bi bilo ogroman hendikep. U istoj grupi je i Nemanja Gudelj, pa će i borbeni vezista verovatno meč gledati sa klupe za rezerve.

Po jednu javnu opomenu imaju i Uroš Spajić, Nemanja Maksimović i Nemanja Radonjić, ali Satojković će morati da računa na njih. Jer, Azerbejdžan, jednostavno, mora da padne.

Najverovatniji sastav (3-4-1-2)c: Rajković – Veljković, Nastasić, Spajić – Lazović, Lukić, Maksimovic, Kostić – Milinković Savić – Jović, Vlahović.

SD

Komentari