PIKSI TRAŽI ZAMENU ZA SPAJIĆA, U IGRI SU ERAKOVIĆ IZ ZVEZDE I MAŠOVIĆ ŠTOPER BOHUMA! Izbor nije lagan, obojica su u top formi!

    foto: FSS
    Podeli
  • PIKSI TRAŽI ZAMENU ZA SPAJIĆA, U IGRI SU ERAKOVIĆ IZ ZVEZDE I MAŠOVIĆ ŠTOPER BOHUMA! Izbor nije lagan, obojica su u top formi!

Preostalo je da se tokom maja završe nacionalni šampionati, a onda je ponovo na sceni reprezentativni fudbal. Sledi start Lige nacija, Srbija ima četiri utakmice i selektor Dragan Stojković polako sprema spisak.

Saradnici imaju zadatke, polako se trazi zamena za povređenog Uroša Spajića. Na spisku defanzivaca naći će se zamena za štopera Kasimpaše, koji je imao tesku povredu kolena. MaxBet sport otkriva ko konkuriše za poziv u nacionalni tim.

U pitanju su dva igrača. Radi se o Erhanu Mašoviću i Strahinji Erakoviću.

Mašović ima dobru sezonu u Bohumu i u subotu je njegov učinak ispratio trener u stručnom štabu Bratislav Živković. Pored bivšeg igrača Čukaričkog na korak do najbolje selekcije Srbije je Strahinja Eraković. Kako saznajemo, defanzivac Crvene zvezde je položio prijemni protiv Rendžersa i Partizana, a njegov učinak na srpskim terenima iz vikenda u vikend prate Piksijevi saradnici.

Pozadi bedem čine Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Matija Nastasić i Strahinja Pavlović. Bivsi igrači Partizana u Fjorentini i Bazelu nemaju značajnu minutažu, pa je potrebno osveženje ekipe i da se dva puta protiv Slovenije, Švedske i Norveške probaju još neki defanzivci. Ima kandidata na nekim pozicijama, a i vremena do konačnog spiska u drugoj polovini maja.

Maxbetsport

Komentari