SAGA JE ZAVRŠENA, RIKARDO JE PARTIZANOV! Stanojević dobio brutalnog napadača, može li sa njim da sruši Zvezdu?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAGA JE ZAVRŠENA, RIKARDO JE PARTIZANOV! Stanojević dobio brutalnog napadača, može li sa njim da sruši Zvezdu?!

Partizan je rešio gorući problem. U narednoj sezoni crno-beli će imati klasičnog napadapača, rasnog golgetera. U Humsku se vraća Rikardo Gomeš, saznaje Mozzart sport.

Napadač sa Zelenortskih Ostrva će do kraja nedelje potpisati ugovor sa crno-belima i priključiti im se na pripremama u Austriji.

U pitanju je kupovina pod za sada nepoznatim uslovima. Još nije poznato ni na koliko godina će napadač parafirati vernost sa crno-belima.

Rikardo je imao još godinu ugovora sa Al Šaržom iz UAE i to je bila najveća prepreka za transfer. Pogotovo što se za njega interesovao i jedan klub iz Saudijske Arabije.

Rikardo je u Emiratima zarađivao 1.400.000 evra po sezoni ali je zbog povratka u Partizan pristao na drastično smanjenje plate kako bi opet zaigrao fudbal u poznatom ambijentu. Ključna je bila volja igrača da se vrati u Partizan gde je u sezoni 2018/19 na 49 mečeva dao 26 golova. Posle dogovora sa reprezentativcem Zelenortskih Ostrva, Partizan je na kraju uspeo da u pregovorima slomi i Al Šaržu koja nije imala drugog izbora osim da pusti nezadovoljnog igrača.

Mozzartsport/SD

Komentari