STANOJE JASAN, TRAŽI NAPADAČA I DESNOG BEKA! Videće da li će to biti stranaci ili domaći…POSAO ZAVRŠITI DO 11 JANUARA!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJE JASAN, TRAŽI NAPADAČA I DESNOG BEKA! Videće da li će to biti stranaci ili domaći…POSAO ZAVRŠITI DO 11 JANUARA!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević otkrio je koja će pojačanja tražiti u zimskom prelaznom roku. Po završetku jesenje polusezone, pažnja navijača je usmerena ka transfer periodu, a Stanojević je najavio da će mu biti potrebna pojačanja.

"Nije tajna, pričao sam sa ljudima u klubu. Tražimo centralnog napadača, koji može da igra i po boku. Intenzivnog, hitrog, potreban nam je takav. Videćemo da li će to biti stranac ili domaći ide se ka strancu. Tražimo alternativno rešenje na desnom boku. I, naravno, ukoliko neko bude otišao, u zavisnosti od ponuda i odlazaka, da pokrijemo eventualno njegovo upražnjeno mesto. Na ostalim pozicijama smo popunjeni“, otkrio je Stanojević.

Da li je realno da to bude do 11. januara, kada će se okupiti svi igrači?

"Nadam se, to želim, rekao sam ljudima iz kluba da mi je to mnogo važno. Verujem da ni u Realu ne mogu da dovedu na vreme. Nadam se da hoće, jer prošli put su počela da dolaze pojačanja i onda nije bilo vremena. Sada je lakše uklopiti jedan ili dva nova igrača."

Teleks.info/Mediji

Komentari