STANOJE NAJAVIO PARTIZAN SA TRI NAPADAČA, GROBARIMA PORUČIO DA STIŽU POJAČANJA: Trener crno-belih dao sebi zadatak da vrati i Lazara!

    foto: Printskrin/FK Partizan
    Podeli
  • STANOJE NAJAVIO PARTIZAN SA TRI NAPADAČA, GROBARIMA PORUČIO DA STIŽU POJAČANJA: Trener crno-belih dao sebi zadatak da vrati i Lazara!

Aleksandar Stanojević imaće mnogo posla da trgne ekipu Partizana koja posle šest kola Superlige ima šest bodova minusa u odnosu na Crvenu zvezdu.

I laicima je vidljivo da su crno-belima potrebna pojačanja na pojedinim pozicijama u timu, to ne krije ni Stanojević.

- Biće sigurno pojačanja, juče sam saznao da ću biti trener Partizana. Imamo neke želje, što se tiče stranaca, tu smo popunjeni i neće biti novih igrača. Radimo danonoćno, domaće igrače ćemo dovesti, volim da vraćamo Partizanovu decu. Sa njima je lakše, jer oni osećaju Partizan i tu emociju. Znaće se vrlo brzo sve o pojačanjima -rekao je Stanojević na promociji, a spekuliše se da bi u Humsku mogli da se vrate desni bek Aleksandar Miljković i vezista Miloš Jojić.

Crno-beli nisu na najbolji način koristili bonus igrače, problematična je bila pozicija golmana, gde se Aleksandar Popović nije najbolje snašao, dok kapiten Vladimir Stojković sedi na klupi.

- Teško je za golmana trpeti pritisak, golman treba postepeno da ulazi u ovu priču, jer Partizan ne trpi greške. Nadam se da ćemo naći nekog iz bonusa na deficitarnoj poziciji.

Povratnik u Partizan moraće da vrati u formu i Lazara Markovića, koji je ćesto povređen.

- Voleo bih da vidim Lazara kao drugo napadača, ali imamo Sumu i ne znam kako ćemo moći da igramo. Ja bih voleo sa tri napadača. Lazar je često povređen i verujem da želi da se vrati na nivo kada je bio mlad. Očekujem da će biti onaj stari.

SD

Komentari