STANOJE NAŠAO ZAMENU ZA STOJKETA, NA GOL PARTIZANA STAJE IGRAČ OLIMPIJAKOSA! Rezerva je Marković iz Šerifa!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJE NAŠAO ZAMENU ZA STOJKETA, NA GOL PARTIZANA STAJE IGRAČ OLIMPIJAKOSA! Rezerva je Marković iz Šerifa!

Odlaskom Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju, Partizan je ostao bez kapitena, ali i bez pouzdanog golmana. Zato su se crno-beli dali u potragu za njegovim naslednikom na golu. Najpre se pojavila informacija da Partizan želi golmana Šerifa Dušana Markovića , ali Mondo saznaje da klub iz Humske uveliko pregovara sa nekadašnjim mladim reprezentativcem Stefanom Čupićem (27).

U pitanju je čuvar mreže nikozijskog Olimpijakosa koji je ponikao u OFK Beogradu, a čija je dosadašnja karijera bila veoma "prošarana" jer je bio i u Norveškoj, Jermeniji...

Čupić je od januara na Kipru i nastupio je na ukupno tri utakmice za ovaj klub, a u slučaju dolaska u Partizan zaoštrio bi konkurenciju među stativama i Aleksandra Stanojevića stavio na "slatke muke" pošto su tu još Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović, odnosno mladi Lazar Slavković.

- Mogu da kažem da su ostvareni prvi kontakti s Partizanom, ali ja sam i dalje na Kipru i pod ugovorom sam sa Olimpijakosom. Mislim da ne moram da naglašavam koliko bi mi značilo igranje za takav klub kao što je Partizan - rekao je Stefan Čupić za Mondo.

Komentari