DAJU GOLOVE PETOM, IZ KORNERA, SA TRIBINA…Brazilski čarobnjaci stigli u Srbiju!

Selekcija Brazila odigraće dve utakmice sa selekcijom Srbije u Nišu i Beogradu

    foto: FSS
    Podeli
  • DAJU GOLOVE PETOM, IZ KORNERA, SA TRIBINA…Brazilski čarobnjaci stigli u Srbiju!

Petostruki svetski prvak, futsal reprezentacija Brazila, koja će protiv Srbije odigrati dve prijateljske utakmice 10. aprila u Nišu i 12. aprila u Beogradu, stigla je u Srbiju

Obe selekcije imaće u utorak, 9. aprila, treninge u dvorani „Čair“, koji su prvih 15 minuta otvoreni za medije. Trening Srbije je od 10 sati, a Brazila od 11 sati i 30 minuta.

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić rekao je da su prijateljski mečevi protiv Brazila u Nišu i Beogradu prilika da vidi gde se njegov tim nalazi u ovom trenutku.

- Ovo je sjajna prilika da vidimo najbolje svetske igrače u nasoj zemlji. Brazil je uvek ima vrhunsku ekipu, sjajne individualce, a sad su i taktički na najvišem nivou.

- Dobili su Portugaliju 10:1 u dve utakmice i Španiji naneli prvi poraz posle 13 godina njihovom terenu, sve što bih dalje rekao je suvišno - rekao je Ivančić na konferenciji za novinare u prostorijama FŠ na Terazijama.

On je dodao da veruje da će publika uživati u sjajnom ambijentu.

- Brazil je daleko kvalitetnija ekipa od nas, nećemo da se lažemo. Ipak, možemo mnogo da Naučimo i vidimo neke stvari, verujem da ćemo biti jači posle ove dve utakmice. Igrali smo već sa najjacim selekcija ma i to nadigravali se, ali ovo je korak više


Komentari